Welkom in de webshop van Dencor 

 

 

Geachte bezoeker,

Welkom in de webshop van Dencor. Via het menu en de navigatiebalk kunt u ons actuele gamma bekijken en bestellen. Om de prijzen te kunnen zien dient u zich te registreren als klant. Wanneer u aan de bovenzijde op aanmelden klikt kunt u uw aanvraag indienen. U ontvangt vrijwel direct een inlogcode waarna u kunt inloggen om de prijzen te bekijken.

klik hier om u te registreren als nieuwe klant: http://www.dencor.nl/content/registreren 

 

Ook bestellen via uw eigen inkoop

 

Aangezien de meeste instellingen werken met een afdeling inkoop en uw aanvraag gefiatteerd dient te worden, genereert de webshop daarvoor een bestellijst. Is in uw instelling een afdeling inkoop betrokken dan kunt u deze lijst naar uw collega's sturen om deze te laten goedkeuren. Wij hebben ook veel ervaring met het verwerken van de orders van diverse inkoopsystemen zoals Villa, Tblox, Diablo systeem.

Mocht u bevoegd zijn om direct te bestellen zonder tussenkomst van afdeling inkoop of budgethouder dan kunt u door de knop bestellen in te drukken gelijk uw bestelling doorzetten. Eventueel kunt u ook mailen of faxen naar 0252-626079  of bestelling@dencor.nl

 

One stop shop 

 

 

Mocht u het door u gezochte product niet aantreffen dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen zodat wij u alsnog een passend aanbod kunnen doen.

Bij bestellingen boven de waarde van € 300,=  worden er geen verzendkosten berekend binnen Nederland.

Mocht u nog vragen hebben dan verzoeken wij u om ons te contacteren via de mail: info@dencor.nl of telefonisch tijdens werktijden: 0252-626462

Wij zijn u graag van dienst.  

Terug naar de webshop voor nog meer kwaliteitsproducten  


Dencor
Haverstraat 45
2153 GD Nieuw-Vennep
T: +31(0)252 626462
info@dencor.nl