Dencor is uw groothandel in medische en aanverwante artikelen  

Dencor medische groothandel met ruim 25 jaar vakkennis

 

Bij Dencor vindt u al uw producten die u nodig heeft, op één plek. Alles onder één dak, met uiteraard een scherpe prijs met de beste service.

Dencor past de productvoorraad continu aan aan de wensen van de klant. Door de nauwe samenwerking met diverse fabrikanten, kunnen wij de door u bestelde producten vaak snel bezorgen en bieden wij een eerstelijns ondersteuning van productspecificaties en hun toepassing.

Uiteraard beschikken we over een uitgebreid netwerk aan productspecialisten die onder 1 nummer bereikbaar zijn, t.w. 0252-626462.

Dencor sterk in meerdere branches

 

Funeral

Naast de medische kant voert Dencor ook een sterk assortiment binnen de Funeral sector. Daar heeft de specialisatie zich ook uitgebreid en kunnen wij dankzij onze uitgebreide medische kennis en ondersteuning van diverse uitvaartspecialisten ook de juiste aanverwante artikelen leveren.

 

 

Tattoo

Ook hier geldt dat Dencor door toedoen van specialisten binnen de branche het juiste assortiment heeft verzameld om de branche goed te kunnen bedienen. Daarbij heeft Dencor aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van een gesloten desinfectiesysteem, wat tevens onder de keuring van de GGD valt. Kennis en ontwikkeling zorgen ervoor dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor uw branche producten.

 

Dentaal

De dentale markt is continu in beweging. Daar Dencor bekend staat om diverse specialistische kwaliteiten op handschoen gebied en importeur is van het merk Terumo voor de dentale naalden, ontstond de vraag uit de dentale markt om te kijken of wij meerdere producten konden gaan leveren voor de branche. Dit assortiment is zich langzaam steeds verder aan het uitbreiden naar gelang de vraag groeit. Dus ook voor deze producten kunt u bij ons terecht.

Bel voor meer informatie 0252-626462.

 

Van speld tot complete praktijk inrichting!
 5015102.jpg Extra_comfort_masker__fashion_1177_m.jpg   TIVA Terumo infuuspomp.jpg  Peha schaar.jpg

Terug naar de webshop voor nog meer kwaliteitsproducten  


Dencor
Haverstraat 45
2153 GD Nieuw-Vennep
T: +31(0)252 626462
info@dencor.nl