De service van Dencor.  

 

Alles onder één dak. Direct contact met onze verkoopmedewerkers.

 

   
 Evelien Cor   Famke
  

 

Voordeel is dat u niet meer wordt doorgeschakeld om uw vraag beantwoord te krijgen. Is uw vraag niet direct telefonisch te beantwoorden, dan bellen wij u dezelfde ochtend of middag nog terug met het antwoord.

Er werken zeer bekwame mensen binnen ons bedrijf. En iedere werknemer is, zonder enige twijfel, een opmerkelijke werknemer. We werken immers voor u!

Wij zijn een bedrijf waar de klant nog koning is. Waar u de merkartikelen die binnen uw instelling gebruikt worden, onder kan brengen om het uw inkoop nog makkelijker te maken (zelfs indien deze nog niet gevoerd worden door ons).

 

Opslag van Dencor 

Dencor biedt de mogelijkheid om de producten die u op jaarbasis afneemt als afroeporder te plaatsen. Dit geeft u de garantie dat uw producten bij ons op voorraad staan en op afroep snel te leveren zijn.

 

 

 

 
Kwaliteit 

 

Dencor heeft als belangrijk voordeel, dat u d.m.v. één telefoonnummer te bellen (0252-626462) over meer dan 70 product - specialisten kunt beschikken.

Dencor heeft een veelzijdigheid aan merken in huis. Een compleet overzicht op de website. Een assortiment van veiligheidsspeld tot een complete praktijkinrichting. Wij voeren en vertegenwoordigen uitsluitend CE gekeurde en A1 kwaliteitsproducten. 

 

 

Terug naar de webshop voor nog meer kwaliteitsproducten  


Dencor
Haverstraat 45
2153 GD Nieuw-Vennep
T: +31(0)252 626462
info@dencor.nl