De webshop van Dencor maakt uw inkoop nog gemakkelijker

 

Bestellen bij Dencor

Snel en eenvoudig al uw benodigdheden onder één klik. Binnen één klik de groothandel aan huis.  

Dit kan op een aantal manieren.

 

Natuurlijk kunt u via een faxbericht bestellen.

Dit kan middels een daarvoor bestemd bestelformulier met de daarop gebruikte producten binnen uw organisatie vermeld. Er zijn extra velden op het formulier voor specialistische producten die niet standaard besteld worden.

Fax nummer 0252-626079

 

 

 

Via onze site vindt u in het linkermenu en via de navigatiebalk ons actuele progamma en kunt u bestellen. Om de prijzen te kunnen inzien en in te kunnen loggen dient u een account aan te vragen. (Aanvraag code )


Natuurlijk is het ook mogelijk om via uw eigen bestelsysteem te bestellen. 
Dencor kan u de data aanleveren van producten die opgenomen worden in de database producten. Dencor kan data aanleveren voor Diablo, ProCura en Villa. Wanneer u op de link aan de rechterzijde klikt kunt u uw aanvraag indienen of eventueel gelijk inloggen. Onze webshop genereert een bestellijst, welke u ons direct kunt doorsturen door de bestelknop aan te klikken zodra u deze in het winkelwagentje heeft geplaatst.

De bestelling kan ook gemaild worden naar bestelling@dencor.nl

 

 

 

Mocht u het door u gezochte product niet aantreffen dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen zodat wij u alsnog een passend aanbod kunnen doen.

 

 

Mocht u nog vragen hebben dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen via email: info@dencor.nl of telefonisch tijdens werktijden: 0252-626462

Terug naar de webshop voor nog meer kwaliteitsproducten


Dencor
Haverstraat 45
2153 GD Nieuw-Vennep
T: +31(0)252 626462
info@dencor.nl